jednostavnih načina da pronađete svoje Facebook korisničko ime

Facebook je vrhunska platforma za kompanije za privlačenje potencijalnih klijenata i izgradnju snažnog prisustva na društvenim medijima. A, prema Birdeye podacima, najbolji kanali za istraživanje lokalnih preduzeća su prijatelji i porodica, pretraživači i sajtovi za recenzije kupaca kao što je – pogađate – Facebook.

Ovi podaci potvrđuju da vam je kao brendu potrebna jaka Facebook prisutnost. Ali Facebook marketing dolazi sa svojim dobrim dijelom glavobolja. Od pitanja poput ‘Koja je razlika između Facebook korisničkog imena i korisničkog ID-a’ do ‘Koje je moje Facebook korisničko ime i kako da ga pronađem?’ ima mnogo toga za razmišljanje.

Ako ste tražili ‘Kako pronaći moje korisničko ime na Facebooku

sigurno ste primijetili da se koraci koji vas vode da to B2B lista e -pošte učinite razlikuju od onoga što možete vidjeti. To je zato što je Facebook ažurirao svoj interfejs. Od oktobra 2023., evo ažuriranih koraka za pronalaženje vašeg Facebook korisničkog imena na desktopu:

Korak 1. Prijavite se na svoj Facebook račun. Korak 2. Kliknite na malu strelicu prema dolje (∨) na slici vašeg profila. Slika vašeg profila se nalazi u gornjem desnom uglu Facebook početne stranice, pored mjesta na kojem vidite svoju obavještenja. Korak 3. Kliknite na meni i odaberite ikonu ‘Postavke’. Odaberite ‘Postavke i privatnost’, a zatim kliknite ‘Postavke.’ Otvorit će se nova stranica.

B2B lista e -pošte

Kliknite na ‘Pogledajte više u Account Center

Vidjet ćete ovaj odjeljak u gornjem lijevom uglu uab directory stranice. Korak 5. Kliknite na Facebook račun za koji želite da pronađete korisničko ime. Napomena: Ako imate više Facebook naloga (uključujući poslovne i lične naloge), sve ćete ih videti ovde. Ovdje ćete također vidjeti svoje Instagram račune ako ih imate.

Ova slika je za blog o tome koja Facebook korisnička

imena i korisnički ID i kako ih pronaći. Birdeye pomaže Perdido en el laberinto preduzećima da poboljšaju svoje korisničko iskustvo. Evo GIF isječka koji pokazuje kako pronaći svoje korisničko ime za Facebook na desktopu:
Alternativni način za pronalaženje korisničkog imena za Facebook sa desktop uređaja: Ako imate problema s pronalaženjem korisničkog imena slijedeći gore navedene korake, učinite ovoKliknite na svoju profilnu fotografiju u gornjem desnom kutu Facebooka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *